About

Bag projektet

Idé og Koncept

Tøj startede som en basic nødvendighed, men nu har det udviklet sig til et luksusbehov. og danmark er de førende skandinaviske tøjforbrugere .Vi køber tøj for sjov, fordi det er fedt. Og smider derefter fint fungerende tøj ud, da der ikke er plads i klædeskabet.

 

Det tager en masse ressourcer at producere tøj, og det belaster miljøet. Tøjprodruktonen stiger år for år. Det gør tøjproduktion til en af de største miljøsyndere idag. Det tager eks 12.000 l vand til at producere 1 par bukser . Derudover bliver tøjet produceret under ukummerlige forhold, og er både miljø og helbredsskadende.

 

Men det går Retailor imod.

Jeg omsyr genbrugstøj, og folk gamletøjrester til nye modeller. på den måde går jeg imod brug og smid væk kulturen, hjælper samfundet, tilbyder et billigere alternativ til nyt tøj,og jeg opfylder også folks ønske om at få nyt og lækkert tøj.

 

 

 

 

Retailor flytter altså tøjproduktionen til et lokalt område. Og nedsætte tekstilforbruget, energiforbruget og miljøskadeligheden pr stykke tøj. Retailor alliere sig med hjælpeorganisationer for at fremstille det bedste tøj til det mindst mulige beløb.

Retailor skaber en ny og unik stil, da intet tøj er det samme. det vil belyse problematikkerne omkring tæjproduktion, og gøre det federe at genbruge og omsy brugt tøj.

Kontakt

Gasvækrsvej 14

3250 Gilleleje

Danmark

 

Kajsaaviaja@gmail.com

ReTailor

For dig der elsker tøj og miljøet.

Copyright © All Rights Reserved